Contact

Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem via dit formulier contact met ons op.

Waar is Captcha voor nodig?

Terug naar de homepage

De fabrieksdokters logo transparant contact pagina

Contact – Veelgestelde vragen

Telefoonnummer

Q: Waarom staat er geen telefoonnummer op jullie website?

A: We houden ons bezig met het stroomlijnen van processen. Uiteraard stroomlijnen we die van onszelf ook en opereren we zo efficiënt mogelijk. Onze consultants zitten zijn veelal onderweg of aan het werk bij klanten en ook de eigenaars werken mee als senior consultants. Daarom zit bij ons niemand op kantoor om de telefoon aan te nemen. Zodra er een gelegenheid is om u rustig te woord te staan neemt een van ons contact met u op. Binnen 24 uur heeft u altijd antwoord van ons.

Contactformulier

Q: Hoe weet ik zeker dat jullie mijn contactformulier wel ontvangen hebben?

A: Zodra u het contactformulier hebt ingevuld en gedrukt heeft op indienen ontvangt u automatisch een mail met een bevestiging. In deze mail ziet u ook een kopie van het formulier dat u heeft ingevuld. Zo kunt u zelf ook uw gegevens controleren en weet u altijd zeker dat we uw bericht ontvangen hebben en we contact met u opnemen.

E-mail

Q: Toch neem ik liever contact op via een andere weg, kan dat?

A: Ja, als u het formulier niet prettig vindt, of bijvoorbeeld veel aanvullende informatie wilt delen kunt u ook via e-mail contact met ons opnemen. U kunt dan een bericht sturen naar: info@defabrieksdokters.com

Persoonlijk contact

Q: Toch wil ik persoonlijk iemand spreken, hoe moet dat nu?

A: Zoals we eerder uitgelegd hebben zijn al onze mensen onderweg. Het gebeurt vaak dat we daardoor de telefoon net niet aan kunnen nemen, omdat we bijvoorbeeld net bij een klant in overleg zitten, of in een luide fabrieksomgeving lopen waardoor we de telefoon niet horen. We hebben er daarom voor gekozen om het eerste contact altijd schriftelijk te doen. Enerzijds zodat we altijd uw gegevens hebben en anderzijds zodat we intern kunnen kijken welke consultant in eerste instantie het beste bij uw vraagstuk past. Zodra diegene een moment heeft waarop u rustig en met voldoende aandacht te woord gestaan kan worden wordt er contact met u opgenomen via telefoon om het te bespreken en een eerste kennismaking in te plannen. Na het eerste contact heeft u elkaars gegevens en bent u in de gelegenheid om te bellen, mailen, appen, sms’en etc.